Tmi Homettako

Homettako on kainuulainen vuonna 2014 perustettu tasokkaita homekoirapalveluja tarjoava yritys. Toimintamme painottuu Pohjois-Suomeen, mutta teemme home-etsintöjä myös muualla Suomessa.

Kierrämme säännöllisesti Kainuun, Pohjois-Pohjanmaan sekä Lapin alueella.

Palvelu

Käytössäsi on koulutettu homekoiraohjaaja, jolla on jo yli viiden vuoden kokemus homekoirien kouluttamisesta sekä luotettavat homekoirat, jotka ovat koulutettu samoilla menetelmillä kuin esimerkiksi viranomaisten huume- ja räjähdekoirat.

Käytössämme on tällä hetkellä kaksi homekoiraa, joista toinen on tasotestattu hyväksytysti joulukuussa 2017 ja toinen koulutukseltaan samalla tasolla. Tutkimme kohteen aina kahdella koiralla. Ennen homekoiratutkimusta käymme kohteen aina aistinvaraisesti läpi missä kiinnitämme huomiota niin rakenteisiin kuin ilmanvaihtoonkin liittyviä asioita. Asiakas saa aina tutkimuksesta kirjallisen raportin ja ohjeistuksen jatkotoimenpidesuositusten suhteen.

Asiakkaitamme ovat yksityiset asunnon omistajat, yritykset, yhdistykset, taloyhtiöt sekä kunnat. Asiakas saa aina olla seuraamassa koiran työskentelyä.


Yrityksen henkilöstö

Paula Oikarinen

PAULA

Nimeni on Paula Oikarinen ja olen valmistunut keväällä 2014 homekoiraohjaajaksi Keski-Pohjanmaan ammattioppilaitoksesta. Homekoiraohjaajan koulutus kesti 1,5 vuotta ja sisältää homekoiran koulutusta, mikrobiologiaa, rakennustekniikkaa, lainsäädäntöä sekä homekoiran hyvinvointiin liittyvää tietoutta. Kuulun tällä hetkellä Suomen Homekoirayhdistyksen hallitukseen ja toimin myös Pohjois-Suomen koulutusvastaavana järjestäen treenipäiviä ja koulutuksia yhdistyksen jäsenille Pohjois-Suomeen. Vuosittain käyn eri koulutuksissa Suomessa ja ulkomailla hakemassa lisätietoa koirien koulutuksesta ja muusta alaan liittyvästä. 

Homekoira Kuti

KUTI

Kuti on vuonna 2013 syntynyt belgianpaimenkoira malinois. Kuti on luonteeltaan aina valmis ja innokas työkavari. Joulukuussa 2017 Kuti on läpäissyt homekoirille tarkoitetun tasotestin hyväksytysti.

Homekoira Paris

PARIS

Paris on vuonna 2010 syntynyt lyhytkarvainen saksanseisoja. Parisilla on intensiivinen ja näyttävä etsintätyyli ja innokas nuuhkuttelu kuuluu aisiakkaidenkin korviin :)